Toimintaterapia

Lasten ja nuorten toimintaterapiaa asiakaslähtäisesti, lämpimästi ja kohdaten. Erityisosaamisena luonto- ja eläinavusteiset menetelmät. 

Kuva:Toimintaterapia Käpälämäki / Mari Anttila
Kuva:Toimintaterapia Käpälämäki / Mari Anttila

Toimintaterapia toteutuu asiakkaan omassa toimintaympäristössä, esimerkiksi kotona, koulussa tai päiväkodissa. Mukana terapiaprosessissa on mahdollista käyttää myös testattuja, koulutettuja kuntoutuskoiria, sen ollessa asiakkaan tavoitteen kannalta tarkoituksenmukaista. 

Toimintaterapia Käpälämäki toimii tällä hetkellä yhteistyössä Coronaria Kuusamon kuntoutus- ja terapiapalveluiden kanssa itsenäisenä ammatinharjoittajana Kuusamon, Sallan ja Posion alueella. Avoimista asiakaspaikoista kannattaa olla yhteydessä suoraan Coronarian palvelupäällikköön, mikäli sinulla on Kelan tai Pohteen maksusitoumus vaativaan lääkinnälliseen kuntoutukseen. Lapin alueella teemme yhteistyötä myös Norther oy:n kanssa.

Terapiaan on mahdollista tulla myös ilman julkisen terveydenhuollon lähetettä itsemaksavana, jolloin se voi toteutua tarvittaessa kokonaan talliympäristössä Ratsutalli Runon tiloissa ja/tai eläinavusteisesti. 

Kuntoutuskoiran kanssa myös asiointikäyntien harjoittelu voi olla helpompaa.
Kuntoutuskoiran kanssa myös asiointikäyntien harjoittelu voi olla helpompaa.